Hyperspecialist in banden en velgen

Profile Tyrecenter en Passion Pneu zijn de grootste en snelst groeiende allround autoserviceketen van België. Het is een organisatie dat bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant.

 

Banden
Profile Tyrecenter en Passion Pneu zijn de hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Tyrecenter en Passion Pneu bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt eveneens in de hoogwaardige bandenservices zoals stikstof, balanceren, uitlijnen en sipen. Daarnaast staan Profile Tyrecenter en Passion Pneu ook voor innovatie. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services. Profile Tyrecenter en Passion Pneu verbeteren hun service continue. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter en Passion Pneu zijn niet alleen klantgericht maar zorgen ook voor het milieu.

 

Velgen
De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien sommige autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af. Kom even langs en maak uw keuze uit een uitgebreide keuze aan lichtmetalen velgen bij Profile Tyrecenter en Passion Pneu, wij helpen U graag verder!


Auto-onderhoud
Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij Profile Tyrecenter en Passion Pneu aan het juiste adres. Vrijwel alle vestigingen voorzien in een compleet service- en dienstenpakket. Profile Tyrecenter en Passion Pneu zijn compleet in allround autoservice!